20 41 73 02     /

​​ Kontakt os på tlf.

40 72 53 12

Specialister i Restaurering og renovering

Leder du efter et firma med kompetencerne i orden og med stor erfaring inden for kirker og gamle bygninger?​

Sådan arbejder
Malerfirmaet Soelberg

Både mester og svende hos Malerfirmaet Soelberg arbejder så diskret, at der altid er plads til de brugere og beboere, der har deres gang i de lokaler og bygninger, der er ved at blive sat i stand.

Firmaet er vant til at arbejde tæt sammen med andre faggrupper og har stor respekt for andre håndværk: Smidig planlægning på tværs af faggrupperne er en nødvendighed for at nå de bedste resultater.

​De gamle teknikker

Malerfirmaet Soelberg mestrer mange af fagets oprindelige teknikker og kan genskabe farver, der er flere hundrede år gamle og fra en tid, hvor maling bestod af helt andre ingredienser end i dag.

Ole Soelberg og hans folk kan blandt andet den særlige kunst ådre - at efterligne strukturen i bestemte i træsorter. Ådring var især udbredt i 1800-tallet.

Herudover har firmaet løst en del opgaver med marmorering, hvor kunsten er at efterligne marmor - en disciplin, der var meget fremherskende især i 1600-tallet

og 1700-tallet. Til de særlige opgaver anvendes gamle

redskaber som piskere og fordrivere.​​

Håndværk og håndelag

​Specialiseringen i restaurering har ført Malerfirmaet Soelberg til mange opgaver på godser, slotte, herregårde, i kirker og andre historiske bygninger.

Arbejdet består blandt andet i at afrense og genskabe møbler, døre og vinduer, så de får deres oprindelige præg.

Firmaet har desuden en del dekorationsarbejde, der bygger på det gamle håndværk og kræver et særligt håndelag, f.eks. forgyldning, marmorering, ådring og opsætning af håndtrykte tapeter.

Renovering og restaurering af slotte, Herregårde fredet bygninger kirker i hele danmark

Malerfirmaet

​Malerfirmaet Soelberg ApS

CVR: 17411942
www.malerfirmaet-soelberg.dk 

ADRESSE

​Havnegade 7

4300 Holbæk

Find vej med Google Map