20 41 73 02     /

​​ Kontakt os på tlf.

40 72 53 12

Tidligere udført arbejde​ af renovering og restaurering

Skab et overblik over tidligere udført arbejde og se, hvad kunderne siger om os​

" Aastrup Kloster

På Aastrup har vi været igennem en omfattende restaurering, og vi har haft en udfordring med at udføre arbejdet historisk korrekt, så det kunne godkendes af Kulturarvsstyrelsen. Derfor har Ole

Soelberg været på lidt af en prøve, men resultatet har været helt utrolig vellykket.

Aastrup er fra 1613, og for at være tro mod bygningen blev der brugt nogle specielle belgiske og franske farver, der blev blandet efter oprindelige teknikker.

En disciplin Soelberg behersker til ug. Jeg har som bestyrelsens ansvarlige arbejdet sammen med ham på Aastrup i snart 25 år, og det er en fornøjelse at løse opgaver med fagfolk, der bliver ved, indtil resultatet bliver perfekt. Tingene er altid 100 procent i orden. Han har en utrolig viden, og han har et netværk af håndværkere fra andre brancher, der arbejder på samme meget høje niveau.

- Gitte Wedell-Wedellsborg,

Aastrup Kloster

" Historiske bygninger

Vi sætter samarbejdet med Soelberg meget, meget højt. Firmaet har en helt særlig ekspertise, som vi trækker på, når vores kunder stiller krav om håndværk på ekstraordinært højt niveau.

Det gælder især restaureringen af gamle bygninger - og specielt kirker. Ole Soelberg er en af de få malere, der virkelig kan det gamle håndværk og holder fast i nogle af de unikke teknikker, som ikke ret mange mestrer mere. Herudover er Ole og hans folk gode samarbejdspartnere, der altid overholder tid og økonomi i et projekt.

- Thomas Kullegaard, direktør og partner,

Kullegaard Arkitekter

" Frederikssund Kirke

Soelberg har malet bænkene i Frederikssund Kirke og er undervejs kommet med forslag til, hvordan bænkene kunne blive mere udtryksfulde og unikke.

Derfor har vi i dag nogle bænke, der er meget flottere, end vi først havde forestillet os.

Malerne har været meget fleksible og løst flere andre mindre opgaver, som er dukket op undervejs. Herudover har Soelberg og hans svende taget mange gode initiativer for at finde de optimale løsninger på udfordringerne - og det er

en tilgang til arbejdet, man ellers ikke oplever mange steder mere.

Jeg har været på byggepladser i 40-50 år, og jeg har sjældent før oplevet så fint et samarbejde,

- John Vind, kirkeværge og formand for

byggeudvalget i Frederikssund Kirke

Renovering og restaurering af slotte, Herregårde fredet bygninger kirker i hele danmark

Malerfirmaet

​Malerfirmaet Soelberg ApS

CVR: 17411942
www.malerfirmaet-soelberg.dk 

ADRESSE

​Havnegade 7

4300 Holbæk

Find vej med Google Map